DE TOEKOMST VAN HELVOIRT

Op 4 oktober organiseert de gemeente een burgerpeiling. Dit is een peiling van ’t Pomphuiske in dorp Helvoirt naar de voorkeur die men heeft als het gaat over de toekomst van dorp Helvoirt. Op basis van uw reacties maken we een artikel in het september nummer van ’t Pomphuiske. Uw mening is dus een voorproefje op de opbrengst van die peiling.

U doet door uw deelname ons als redactie een groot plezier. Met uw reacties denken we ook dat we de aandacht voor dit belangrijke besluit voor de toekomst van Helvoirt kunnen bevorderen.

De gemeenteraad heeft gezegd dat een opsplitsing van de gemeente Haaren op termijn nodig is.  Op allerlei gebieden wordt al samengewerkt (onderwijs, veiligheid, zorg e.d.) met omliggende gemeenten. Het ontbreekt  een gemeente als Haaren aan bestuurs-, slag-  en daadkracht om  daar in democratische zin invloed op uit te kunnen oefenen.

HOE DENKT U DAAROVER

Hoe is mijn site?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
Sorry, er zijn geen polls op dit moment.
Sorry, er zijn geen polls op dit moment.
Sorry, er zijn geen polls op dit moment.

ia deze poll is het niet mogelijk om algemene vragen te beantwoorden. Wilt u uw mening uitgebreid geven? Mail dan uw reactie op onderstaande vraag naar info@pomphuiske.nl

Mijn/Onze boodschap voor de toekomst van Helvoirt is: …